Добре дошли във Вайс Профил

ПВЦ и Алуминиеви системи 

Повече от 20 години Вайс Профил уверено следва стремежа си да оправдава и най-високите очаквания на своите клиенти, партньори и служители, като предлага продукти на европейско ниво. Нашите ПВЦ, алуминиеви и фасадни системи, както и композитните панели Вайс Бонд, са създадени с огромно внимание към нуждите на потребителя, за да внесат усещането за удобство, сигурност и уют във всеки дом. Широката гама продуктови линии гарантира високата термоизолация и енерго-ефективност във всички насоки на приложение.

Произведено в ЕС
Всички системи Вайс Профил са проектирани и произведени в Европейския съюз.
Екологично съобразени
ПВЦ и алуминиевите системи Вайс Профил могат да се рециклират и са екологично чисти с цел защита на околната среда.
Енергийна ефективност
Същността на Вайс Профил е да предостави изключителна изолация и енергийна ефективност, независимо от областта на приложение, за да се защити и спаси нашето бъдеще.
Безоловен
Всички ПВЦ системи Вайс Профил са произведени с безоловни ПВЦ стабилизатори и са екологично чисти, съобразени с опазването на здравето.
Удовлетвореността на клиентите
Производството на Вайс Профил е съобразено с нуждите на клиентите, за да осигури благосъстояние, комфорт и сигурност.
Контрол по качеството
Всички системи Вайс Профил са строго тествани в съответствие с нормите на ЕС. Също така производството е сертифицирано по ISO9001 и ISO14001.

Ние във Вайс Профил сме водени от мотото

Развивай се, като задоволяваш всички нужди на своя потребител

Стремежът ни към прогрес е базиран на нашето вярване, че изграждането на успешна международна бизнес мрежа успешен бизнес на международно ниво се осъществява чрез единна глобална стратегия. Нашата широка международна търговска мрежа ни дава възможност да предлагаме продуктите си в 30 държави на 4 континента, стоейки уверено на една от водещите позиции и на местно ниво. Собствени представителства имаме в България, Румъния, Албания, Сърбия и Мозамбик.