Mire se erdhet ne Weiss Profil

Zgjidhje per sistemet e PVC dhe aluminit

Me mbi një dekadë përvojë në prodhim, kompania jonë krenohet në përmbushjen e vazhdueshme të angazhimit të saj ndaj klientëve, punonjësve dhe investitorëve. Sistemet tona PVC dhe alumini, si dhe sistemet tona të paneleve Weiss bond prodhohen me vëmendjen më të madhe ndaj nevojave të klientit, në mënyrë që të ofrojnë mirëqenie, rehati dhe siguri. Ne ofrojmë një shumëllojshmëri të konsiderueshme të linjave të produkteve, prandaj vlera jonë kryesore është të ofrojmë izolim të jashtëzakonshëm dhe efikasitet të energjisë, pavarësisht nga fusha e aplikimit.

 

Made in EU
Të gjitha sistemet Weiss Profile janë projektuar dhe prodhuar në Bashkimin Evropian.
Te pershtatshem me mjedisin
Sistemet Weiss Profile PVC dhe alumini mund te reciklohen dhe jane ekologjikisht te pastra me qellim mbrojtjen e mjedisit.
Efikasitet te energjise
Vlera thelbësore e Weiss Profil është të sigurojë izolim të jashtëzakonshëm dhe efikasitet energjetik pavarësisht nga fusha e aplikimit për të mbrojtur dhe shpëtuar të ardhmen tonë.
Pa permbajtje plumbi
Të gjitha sistemet PVC të Weiss Profil janë prodhuar me stabilizues PVC pa plumb dhe janë ekologjikisht te pastra, ne perputhje me te gjithe standartet per ruajtjen e shëndetin.
Mbeshtetja e klienteve
Prodhimi i Weiss Profil është i strukturuar ne perputhje te nevojave të klientit, në mënyrë që të ofrojë mirëqenie, rehati dhe siguri.
Kontrolli i cilesise
Të gjitha sistemet Weiss Profil janë testuar dhe certifikuar rreptësisht sipas normave të BE-së. Gjithashtu prodhimi është i mbështetur me certifikimin ISO9001 dhe ISO14001.

Ne në Weiss Profile udhëhiqemi nga motoja :

“Kenaqni kerkesen e klientit, ne menyre qe te zgjeroheni”

Ne besojmë se strategjia e qëndrueshme globale është çelësi për zhvillimin e biznesit të suksesshëm në nivel ndërkombëtar, prandaj ne vazhdimisht përpiqemi për përparim. Rrjeti i gjerë i tregtisë ndërkombëtare që kemi zhvilluar na fuqizon të shesim në 30 vende në 4 kontinente, megjithatë ne mbajmë prezencë të fortë dhe një nga pozicionet udhëheqëse edhe brenda vendit. Për më tepër ne kemi përfaqësues të zyrës sonë në Bullgari, Rumani, Shqipëri, Serbi dhe Mozambik.