Do te na gjeni lehtesisht

Ne Bullgari dhe jashte saj

Ne besojmë se strategjia e qëndrueshme globale është çelësi për zhvillimin e biznesit të suksesshëm në nivel ndërkombëtar, prandaj ne vazhdimisht përpiqemi për përparim. Rrjeti i gjerë i tregtisë ndërkombëtare që kemi zhvilluar na fuqizon të shesim në 30 vende në 4 kontinente, megjithatë ne mbajmë prezencë të fortë dhe një nga pozicionet udhëheqëse edhe brenda vendit. Për më tepër ne kemi përfaqësues të zyrës sonë në Bullgari, Rumani, Shqipëri, Serbi dhe Mozambik.Përfaqësuesi kryesor i produkteve të Weiss Profil për Bullgarinë është "Handel" Ltd. Kompania ka 11 magazina në vend. "Hendel" është e specializuar ngushtë në tregtimin e profileve PVC dhe alumini, materialet konsumuese dhe të gjitha llojet e aksesorëve të nevojshëm për prodhimin e dritareve PVC dhe alumini.